top of page

ZELFVERDEDIGING

Zelfverdediging betreft het toepassen van geweld om dreigingen van buitenaf te weren. Dit geweld kan op gewapende of ongewapende wijze worden toegepast. Bij gewapende zelfverdediging kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld gummiknuppels, ploertendoders of vuurwapens. In onze cursus hebben maken wij gebruik van dummy denk aan tanto van rubber. Ook is het mogelijk om een ongewapende zelfverdediging cursus te volgen die kan worden uitgeoefend door het toepassen van gevechts-- of bevrijdingstechnieken uit verschillende vechtsporten en vechtkunsten.

 

OMGANG MET AGRESSIE

Eco Self Defense biedt de cursus omgaan met agressie  om deze te volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basisprincipes van het onderwerp ook handige technieken laat zien.

Om goed te kunnen functioneren is het belangrijk om je veilig en zelfverzekerd te voelen tijdens je werk. Heb je te maken met agressie, dan is de kans groot dat jij je onveilig voelt. Wanneer er vervelend en agressief gedrag voorkomt, dan heeft het effect op de sfeer en situatie waarin de werkzaamheden worden verricht. Dit is vaak een reden voor ziekmeldingen, ontwijking gedrag of nog erger ontslag.

In deze cursus geven wij de scenario’s weer en geven we aan hoe men daarin kan handelen.

CURSUS RTGB IN NIVEAU

De geweldniveaus waarover een Boa optioneel kan beschikken.

Niveau 1: Bevoegd tot het gebruik van geweld.

Niveau 2: Bevoegd tot het gebruik van geweld en veiligheidsfouillering.

Niveau 3: Bevoegd tot het gebruik van geweld, veiligheidsfouillering en handboeien.

Niveau 4: Bevoegd tot het gebruik van geweld, veiligheidsfouillering, handboeien en wapenstok

Niveau 5: Bevoegd tot het gebruik van geweld, veiligheidsfouillering, handboeien, wapenstok en pepperspray.

 

PERSONAL TRAINING

Met personal training traint u één op één, resultaatgericht. Uw personal trainer werkt gedurende een langere periode met u aan een gezonde leefstijl. Hij is uw eigen motivator. Denk aan voeding houding etc.. De personal trainer is uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen! Voor een vrijblijvend gesprek neem gerust contact via de mail. m.salawanbessie@eco-security.nl

GEVAARSBEHEERSING

Voorheen lag de nadruk op het leveren van een grote beveiliger die afwijkende situaties wel even fysiek zou oplossen. Die aanpak is nooit onderdeel geweest van onze bedrijfsfilosofie, in de verbinding gaan en rustig een situatie de-escaleren geeft een beter rendement. Ook het feit dat eventuele disproportionele inzetten, door omstanders gefilmd en online geplaatst, kan zorgen voor imagoschade bij de opdrachtgever is in onze kernwaarde verankerd. Daarom zijn wij ook de preferred suplier van een aantal grote organisaties die afhankelijk zijn van een positief imago. Omdat Eco-Security nog steeds forse groei doorgaat moeten alle medewerkers, oud en jong gedienden, periodiek getraind worden.Bij indienst- treding krijgen zij de algemene trainingen. Bij functiewijzigingen ontvangen zij specifieke trainingen en daarnaast doorlopen zij nog de herhalingstrainingen. Dit is dermate intensief dat Eco-Security gebruik maakt van een vaste Docent Gevaarbeheersing die alle trainingen verzorgd en actueel houdt.

Schermafbeelding 2019-07-08 om 14.32.40.
bottom of page