Duurzame veiligheid

Persoonlijke opdrachtgeversrelatie

Kosteneffectief maatwerk

Professioneel team

Over ons

ECO Security is de toonaangevende beveiligingsorganisatie die staat voor duurzame veiligheid.

Veiligheid die vandaag de dag maar ook in de toekomst optimaal aansluit bij de veiligheidsbehoeften van onze opdrachtgevers, hun medewerkers en hun klanten. Wij leveren beveiligingsmaatregelen en diensten die het antwoord zijn op concrete risico’s en tevens hiermee onder- of over beveiliging voorkomen.

ECO Security creëert duurzame veiligheid door voortdurend te investeren in de relatie met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Door frequent en structureel persoonlijk contact, kennen en herkennen we de beveiligingsbehoefte van uw organisatie. Hierdoor zijn we in staat flexibel en dynamisch in te spelen op wijzigingen in uw organisatie en beveiligingsbehoefte.

ECO Security levert maatwerk die aantoonbaar kosteneffectief is en bijdraagt aan de kwaliteit en continuïteit van uw organisatie. Maatwerk in effectieve beveiligingsmaatregelen en diensten tegen een steevast concurrerend tarief! Een tarief dat concurrerend is en blijft door onze efficiënte organisatiestructuur. Deze werkwijze vormt ons uitgangspunt en is verankerd in al onze bedrijfsprocessen. 

Direct contact