Duurzame veiligheid

Persoonlijke opdrachtgeversrelatie

Kosteneffectief maatwerk

Professioneel team

Beveiliger in de zorg

Eco Security geeft een heel nieuwe invulling aan beveiliging in de zorg. Onze zorgbeveiligers begrijpen de zorg, spreken dezelfde taal als de zorgteam en weten waar er behoefte aan is. Onze zorgbeveiligers hebben de volgende competenties:​

  • Is communicatief zeer sterk met de focus op de-escalerend werken.
  • Is een expert op het gebied van crisisbeheersing en omgaan met probleemgedrag en is hierop getraind.
  • Is representatief en straalt vitaal uit.
  • Handelt warm, empathisch én kordaat, omdat de zorgbeveiliger weet wat er nodig is voor de organisatie
  • Neemt verantwoordelijkheid voor de algehele veiligheid van de zorgorganisatie ​

De zorgbeveiligers van Eco Security kunnen zich goed inleven in de doelgroep, zij kunnen situaties goed inschatten en daar op de juiste manier benaderen. Een goede zorgbeveiliger voorziet vaak vooraf al problemen en potentiële escalaties en weet door de juiste communicatie dit te voorkomen. Onze zorgbeveiligers zijn goed getraind en kunnen vastbesloten optreden als de situatie daar om vraagt. Eco Security beveiligt in heel Nederland diverse zorgorganisaties. Onze zorgbeveiligers bewaken de veiligheid en dragen bij aan een prettige en veilige sfeer.

Eco Security heeft niet alleen een partnership met de opdrachtgever maar werkt ook samen met andere organisaties die bijdragen aan een betere zorgbeveiliging. Eco Security werkt samen met ROC organisaties om hier jaarlijks de ontwikkelingen hierin bij te scholen.

Meer weten over onze aanpak in de zorgbeveiliging ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen